De jonghernieuwers zijn de oudste groep van de KSA. Voor hen is de KSA niet meer vooral de plaats om te ravotten in het bos, maar eerder ergens waar ze op hun gemak kunnen zitten met hun vrienden. Ze zijn heel wat zelfstandiger (en misschien zelfs verstandiger) dan de jongere groepen, en krijgen ook volop de vrijheid om van deze zelfstandigheid te genieten. De vraag is alleen of ze van deze vrijheid gebruik gaan maken. Eén ding is zeker: het is in de jonghernieuwers dat hechte vriendschappen gesmeed worden en dat het zeer duidelijk wordt waarom naar de KSA komen zo de moeite waard is.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwkes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Pieter-Jan: 0470 04 78 63

Hun leiders zijn:

Ruben Vanparys

Ruben Vanparys is ondertussen ook een vaste waarde binnen de KSA. Deze 21-jarige leider studeert ICT aan de hogeschool Odisee te Gent. Ruben zijn voornaamste hobby’s buiten de KSA zijn computeren en uitgaan. De KSA vindt Ruben een plaats waar je helemaal jezelf kunt zijn en plezier kan maken.

 

Pieter-Jan Vandaele

Heyhoplahoi, beste KSA-kinderen. Ook dit jaar is Pieter-Jan Vandaele (19) weer van de partij. Deze intussen doorgewinterde leider begint aan de tweede bachelor burgerlijk ingenieur elektrotechniek aan de UGent. Naast de KSA is hij ook actief in de jeugdsterrenwacht van Gent. De bewijzen zijn ernaar dat ook dit jaar weer een fenomenaal jaar wordt! Verwacht jullie alvast aan een hele resem innovatieve activiteiten en vooral veel plezier.