De Joro’s (vijfde en zesde leerjaar) zijn zonder twijfel de meest energieke leden, gelukkig kunnen ze op de activiteiten die energie kwijt! Ze zijn de waaghalzen van KSA, die graag in competitie treden met elkaar. In de jeugdbeweging mogen ze echt bij de groep te horen en nieuwe vrienden leren kennen.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwkes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Maarten: 0496 84 27 72

 

De leiders van de Joro’s zijn:

Louis Verstuyft

Zijn naam is Louis Verstuyft en zijn doel is de leden helemaal los laten gaan op zijn hard voorbereide activiteiten, Louis studeert elektrische installatie technieken aan het VTI Deinze en naast KSA heeft louis een mooie gamecarrière lopen die nog steeds lopende is. Volwassen worden is nog geen optie maar verantwoordelijkheid nemen kent hij wel. Hij heeft alvast zin in het volgende werkjaar!

 

 

Georges Sucaet

Georges Sucaet geeft nu voor het 2de jaar leiding, na dat hij al een lange tijd lid was. Georges is 17 jaar en volgt schilder-decoratie werk op VTI Brugge. Na school geeft hij heel wat hobby’s zoals KSA natuurlijk. Hij ziet het nieuwe werkjaar zeker zitten en zal hem er 100% voor inzetten voor de leukste activiteiten ooit !!!

 

 

Maarten Verhaeghe

Maarten Verhaeghe begint aan zijn derde jaar als leiding. Maarten is 18 en volgt humane wetenschappen op het koninklijke atheneum Voskenslaan te gent. Buiten KSA en school probeert maarten zoveel mogelijk te genieten van het leven. Net zoals hij van het volgende KSA werkjaar zal genieten.