Nadat ze twee jaar joro zijn geweest is het nu tijd voor verandering. Nu horen ze bij de oudere groepen van de KSA. Niet enkel op school zijn er grote veranderingen, nu ze in het middelbaar zitten, maar ook binnen de KSA maken ze kennis met allerlei nieuwe en veel plezantere activiteiten dan voordien. Zo is er een tweedaagse op kamp, de moeilijkheid om een eigen slaapplaats te zoeken, mogen ze al eens leren samenwerken, allerlei andere zotte activiteiten, … Genoeg activiteiten dus om een heel jaar bezig te zijn!

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwkes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Arturnog niet geweten

De leiders van de Knapen zijn:

Michael Ally

Michael –François voor de KSA’ers- zal als enige Poekse leider ook dit jaar de eer van Poeke hooghouden. Hij begint aan zijn derde jaar Rechten aan UGent en is in zijn vrije tijd een gedreven politicus. Hij start vol enthusiasme het nieuwe werkjaar met de volgende quote: “Mijn gamel ligt alvast klaar, voor een nieuw KSA-topjaar!”.

 

 

Artur Roelandts

Artur zal nu voor het tweede jaar leiding geven na zelf vele jaren lid geweest te zijn. Naast de KSA volgt hij economie moderne talen op Emmaüs, voetbalt hij bij Lotenhulle en werkt hij in het Koffieboontje. Net als het voorbije jaar heeft hij weer heel veel zin om activiteiten te verzinnen en de kinderen te entertainen.