De jongste leden van onze beweging noemen we de Leeuwkes (derde kleuterklas, eerste leerjaar en tweede leerjaar). KSA betekent voor hen spelen, spelen en nog eens spelen. Ze kunnen dan rekenen op talloze activiteiten waarbij ze naar believen kunnen ravotten in het Poekebos.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwkes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Seppe: 0468 30 47 96

De leiders van de Leeuwkes zijn:

Frederic Dhaeyere

Als ervaren rot begint Frederic Dhaeyere aan zijn 7de jaar als leider waarvan drie als hoofdleider.
Frederic is 21 jaar en heeft tal van hobby’s. Zijn belangrijkste hobby’s, buiten de KSA, zijn: karate, lopen en van het leven genieten.
De groep waaraan Frederic leiding zal geven, is nog een geheim, maar een kleine tip: hij heeft al eens leiding gegeven aan deze groep. Wat geen geheim is, is dat de leden zich 200% zullen amuseren!!!

Robin Vanhoeijen

Robin Vanhoeijen start met goede moed aan zijn tweede jaar als leiding. Hij studeert zijn laatste jaar wetenschappen-wiskunde aan Emmaüs Aalter. Robins hobby’s buiten de KSA zijn karate, op reis gaan en jeugdwerking geven bij de gemeente. De leden van zijn groep mogen zich alvast verwachten aan originele, nooit eerder geziene activiteiten!

Seppe Van Der Sichel

Na een jaar leiding te hebben gegeven, is Seppe Van Der Sichel klaar om opnieuw het beste van zichzelf te geven. Hij volgt Latijn-wiskunde op Leiepoort campus Sint-Hendrik en naast de KSA gaat hij ook gaan skiën. Seppe kijkt al heel erg naar uit om jullie spetterende activiteiten te geven!