Zonder de leidingsgroep is er uiteraard geen KSA mogelijk. Iedereen uit de leidingsgroep is net zoals jullie nog jaren ingeschreven geweest als lid in de KSA. Ze weten dus als geen ander welke activiteiten de leden geweldig zullen vinden.

Thomas Vandenbussche

Met het begin van zijn 5e jaar binnen de leidingsgroep, start Thomas ook onmiddellijk aan zijn 3e jaar als hoofdleider. Thomas is 20 jaar en studeert voor industrieel ingenieur in de elektrotechniek aan de KU Leuven. Net zoals vorig jaar zal hij geen leiding meer geven aan de leden, maar zich volop focussen op de administratieve zaken en alles wat er zich achter de schermen afspeelt. In zijn vrije tijd is Thomas graag buiten, hij heeft zo pas een roadtrip van 10 dagen door de Alpen achter de rug. Benieuwd wat zijn volgende avontuur zal zijn.

Ruben Vanparys

Huts! Ruben is ook weer van de partij. Deze ervaren leider heeft weer superveel zin om creatieve activiteiten in elkaar te knutselen! Hij wordt ook wel eens de tank van de KSA genoemd. Vandaar ook zijn rol als potige smurf afgelopen zomerkamp. Buiten de KSA houdt Ruben zich bezig met squashen, computeren en frieten eten!

Michael Ally

KSA’ers noemen hem soms wel eens François, al heet deze ervaren leider eigenlijk Michael. Na enkele jaren bij KSA Vinkt koos hij gelukkig toch voor KSA Poekenulle. Als Michael niet op de KSA is vind je hem waarschijnlijk achter zijn bureau als student Rechten of in de gemeenteraad als politicus. Poeke vindt hij het allermooiste dorp, al krijgt Lotenhulle ook een eervolle vermelding.
En, kon jij de tip vinden en raden aan welke groep Michael dit jaar leiding geeft? Niet getreurd, op de startactiviteit kom je het alleszins nog te weten!

Pieter-Jan Vandaele

Met 5 jaar als leiding op de teller is Pieter-Jan ondertussen ook al een vaste waarde binnen de KSA. Deze 20-jarige leider twijfelt er niet aan dat dit jaar nog fenomenaler wordt dan alle voorgaande, want de groep waar hij leiding aan geeft bestaat stuk voor stuk uit fantastische leden! Buiten het KSA-leven begint hij aan zijn derde jaar burgerlijk ingenieur aan de UGent en is hij ook actief als leider bij de jeugdsterrenwacht van Gent.

Niek Pauwels

In het nieuwe werkjaar en met weer heel veel zin, begint ook Niek aan zijn vijfde jaar als leiding bij de KSA. Tijdens het jaar vind je hem ook aan de UGent in zijn derde jaar Fysica en Sterrenkunde, maar als hij tussen de boeken door eens buiten komt kun je hem vooral herkennen aan zijn vertrouwde pet. KSA is voor Niek vooral de beste plaats om te ravotten. Naast de KSA is hij ook lid van de Sterrenwacht te Gent.

Robin Vanhoeijen

Ook dit jaar zal Robin Vanhoeijen terug van de partij zijn. Hij staat er al vanaf zijn 6 jaar en blijft met passie verder doen. Dit jaar zal hij met volle moed starten aan zijn derde jaar als leiding. Robin studeert biomedische wetenschappen aan de UGent. Naast de KSA doet Robin aan karate en zet hij zich in voor het jeugdwerk bij de gemeente. Bereid jullie maar voor op een spetterend jaar!

Seppe Van Der Sichel

Voor de echte veteranen onder ons, weten jullie alvast wie er dit jaar ook zeker niet ontbreekt. Seppe Van Der Sichel geeft nu voor de derde keer leiding! Hij studeert industrieel ingenieur aan de KU Leuven in Gent en zal uiteraard ook niet alleen achter de boeken zitten… met zijn twaalf jaar ervaring weet hij als geen ander om er een leuk, prachtig en amusant werkjaar van te maken! Seppe kijkt er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Louis Verstuyft

Woppa, een nieuw werkjaar voor de deur en dat kan niet zonder Louis. Hij start nu zijn 3de jaar als leider en doet dit met enorme trots. Louis is vorig schooljaar afgestudeerd aan het V.T.I. Deinze en start het nieuwe schooljaar aan de HoGent, daar zal hij de richting netwerkbeheer volgen. Dit jaar zal je weer kunnen rekenen op unieke en toffe activiteiten bij Louis.

Georges Sucaet

Het is weer zo ver! Een nieuw werkjaar vol met leuke activiteiten, nieuwe leden en nieuwe leiding. Voor het derde jaar op rij is Georges er weer bij als leider. Zelf is hij 8 jaar lid geweest. Vol enthousiasme zal hij er weer invliegen! Georges is dit jaar afgestudeerd als schilder/decorateur. Hij is uniek in het schilderen van zijn onderbroek. Zijn kamer is altijd een decoratief plaatje. Je zal dit jaar weer kunnen genieten van de leukste activiteiten. Weer een jaar om nooit meer te vergeten!

Artur Roelandts

Na twee maand wachten staat Artur weer te trappelen om leiding te geven. Nu hij politieke wetenschappen gaat volgen aan de UGent zou je denken dat hij minder tijd zal hebben om toffe activiteiten in elkaar te boksen maar niks is minder waar! Verwacht je maar aan veel gelach en de superactiviteiten.

Brecht Van Hoecke

Brecht begint aan zijn derde leidingsjaar met veel enthousiasme en goesting. Hij staat op het punt om industrieel ingenieur te gaan studeren aan de KU Leuven maar dan wel in Gent. De KSA is een plaats waar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil ervoor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast ontzettend veel zin in!

Alessio Cooreman

Een nieuw werkjaar staat voor de deur! Alessio kijkt er alvast naar uit, hopelijk jullie ook! Hij begint aan zijn 2de jaar als leiding en doet dit met veel enthousiasme! Alessio is afgestudeerd aan het VTI Deinze waar hij bouwtechnieken volgde. Buiten de KSA houdt hij er ook van om een leuk feestje te bouwen met vrienden! Het wordt weer een jaar met veel plezier en toffe activiteiten!

Alexander Verbeken

Al 10 jaar zit Alexander in de KSA, maar dit jaar is het zijn eerste jaar als leiding. Hij heeft hier superveel zin in en zal zijn uiterste best doen om zijn leden een even toffe tijd te beleven, zoals hij die heeft gehad. Alexander begint dit jaar aan zijn 5de jaar elektrische technieken in Emmaüs.

Niels Dhuyvetter

Een nieuw werkjaar, dat wil ook zeggen nieuwe leiding! Niels zal er 100% voor gaan om ervoor de zorgen dat het een jaar wordt om nooit te vergeten! Niels begint dit jaar aan zijn 5de middelbaar wetenschappen-wiskunde in Emmaüs Aalter.