Ook dit jaar staat er weer een overenthousiaste leidingsploeg klaar om elke twee weken een spetterende activiteit te organiseren! Hier leer je ze allemaal kennen.

Frederic Dhaeyere

Als ervaren rot begint Frederic Dhaeyere aan zijn 7de jaar als leider waarvan drie als hoofdleider.
Frederic is 21 jaar en heeft tal van hobby’s. Zijn belangrijkste hobby’s, buiten de KSA, zijn: karate, lopen en van het leven genieten.
De groep waaraan Frederic leiding zal geven, is nog een geheim, maar een kleine tip: hij heeft al eens leiding gegeven aan deze groep. Wat geen geheim is, is dat de leden zich 200% zullen amuseren!!!

Thomas Vandenbussche

Thomas was er vanaf het ontstaan van de KSA bij. Hij begint nu aan zijn 4de jaar als leiding en 2de jaar als hoofdleiding. Thomas is 19 jaar en studeert voor industrieel ingenieur aan de KU Leuven. Een grote verandering in tegenstelling tot vorig jaar is dat hij geen leiding meer zal geven aan de leden, maar zich volop zal focussen op de administratieve zaken en alles wat er zich achter de schermen afspeelt. Als Thomas eens niet op de KSA zit, zal hij hoogstwaarschijnlijk aan het werk zijn aan of ander wereldveroverend project.

 

Ruben Vanparys

Ruben Vanparys is ondertussen ook een vaste waarde binnen de KSA. Deze 21-jarige leider studeert ICT aan de hogeschool Odisee te Gent. Ruben zijn voornaamste hobby’s buiten de KSA zijn computeren en uitgaan. De KSA vindt Ruben een plaats waar je helemaal jezelf kunt zijn en plezier kan maken.

 

 

Michael Ally

Michael –François voor de KSA’ers- zal als enige Poekse leider ook dit jaar de eer van Poeke hooghouden. Hij begint aan zijn derde jaar Rechten aan UGent en is in zijn vrije tijd een gedreven politicus. Aan welke groep hij dit jaar leiding heeft kan hij nog niet verklappen, maar een kleine quote konden we hem wel al ontfutselen: “Mijn gamel ligt alvast klaar, voor een nieuw KSA-topjaar!”.

 

 

Pieter-Jan Vandaele

Heyhoplahoi, beste KSA-kinderen. Ook dit jaar is Pieter-Jan Vandaele weer van de partij. Deze intussen doorgewinterde leider studeert Burgerlijk ingenieur aan de UGent. Naast de KSA is hij ook actief in de jeugdsterrenwacht van Gent. De bewijzen zijn ernaar dat ook dit jaar weer een fenomenaal jaar wordt! Verwacht jullie alvast aan een hele resem innovatieve activiteiten en vooral veel plezier.

 

Niek Pauwels

Niek begint dit jaar voor de vierde maal aan wat opnieuw een fantastisch KSA-jaar als leider zal worden. De 19-jarige student volgt de richting Fysica en Sterrenkunde aan de Universiteit van Gent en vervult naast zijn studies en de KSA ook zijn passie voor de sterren in de sterrenwacht van Gent. Ook dit jaar zal deze leider weer elke twee weken zijn hoofd kunnen vrijmaken door zonder remmen te kunnen ravotten op het vertrouwde gras in Poeke.

 

 

Maarten Verhaeghe

Maarten Verhaeghe begint aan zijn derde jaar als leiding. Maarten is 18 en volgt humane wetenschappen op het koninklijke atheneum Voskenslaan te gent. Buiten KSA en school probeert maarten zoveel mogelijk te genieten van het leven. Net zoals hij van het volgende KSA werkjaar zal genieten.

 

 

Robin Vanhoeijen

Robin Vanhoeijen start met goede moed aan zijn tweede jaar als leiding. Hij studeert zijn laatste jaar wetenschappen-wiskunde aan Emmaüs Aalter. Robins hobby’s buiten de KSA zijn karate, op reis gaan en jeugdwerking geven bij de gemeente. De leden van zijn groep mogen zich alvast verwachten aan originele, nooit eerder geziene activiteiten!

 

 

Seppe Van Der Sichel

Na een jaar leiding te hebben gegeven, is Seppe Van Der Sichel klaar om opnieuw het beste van zichzelf te geven. Hij volgt Latijn-wiskunde op Leiepoort campus Sint-Hendrik en naast de KSA gaat hij ook gaan skiën. Seppe kijkt al heel erg naar uit om jullie spetterende activiteiten te geven!

 

 

Louis Verstuyft

Zijn naam is Louis Verstuyft en zijn doel is de leden helemaal los laten gaan op zijn hard voorbereide activiteiten, Louis studeert elektrische installatie technieken aan het VTI Deinze en naast KSA heeft louis een mooie gamecarrière lopen die nog steeds lopende is. Volwassen worden is nog geen optie maar verantwoordelijkheid nemen kent hij wel. Hij heeft alvast zin in het volgende werkjaar!

 

 

Georges Sucaet

Georges Sucaet geeft nu voor het 2de jaar leiding, na dat hij al een lange tijd lid was. Georges is 17 jaar en volgt schilder-decoratie werk op VTI Brugge. Na school geeft hij heel wat hobby’s zoals KSA natuurlijk. Hij ziet het nieuwe werkjaar zeker zitten en zal hem er 100% voor inzetten voor de leukste activiteiten ooit !!!

 

 

Artur Roelandts

Artur zal nu voor het tweede jaar leiding geven na zelf vele jaren lid geweest te zijn. Naast de KSA volgt hij economie moderne talen op Emmaüs, voetbalt hij bij Lotenhulle en werkt hij in het Koffieboontje. Net als het voorbije jaar heeft hij weer heel veel zin om activiteiten te verzinnen en de kinderen te entertainen.

 

 

Brecht Van Hoecke

Brecht begint zijn tweede jaar als leiding met veel enthousiasme en goede moed. Hij zit momenteel in het zesde jaar Latijn-Wiskunde aan Leiepoort campus Sint-Hendrik. De KSA is een plaats waar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil er voor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast zeer veel zin in!