De Pagadders zitten halfweg hun carrière op de lagere school en zijn niet langer de jongste leden van KSA. Het is een enthousiaste bende die geregeld al echt samen kan spelen. De spelletjes worden al wat complexer. Lang stilzitten is niet aan hen besteed, in onze jeugdbeweging kunnen ze bewegen en willen vanalles uitproberen wat thuis niet kan.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwkes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Niek: 0491 55 19 85

De leiders van de Pagadders zijn:

Brecht Van Hoecke

Brecht begint zijn tweede jaar als leiding met veel enthousiasme en goede moed. Hij zit momenteel in het zesde jaar Latijn-Wiskunde aan Leiepoort campus Sint-Hendrik. De KSA is een plaats waar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil er voor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast zeer veel zin in!

 

 

Niek Pauwels

Niek begint dit jaar voor de vierde maal aan wat opnieuw een fantastisch KSA-jaar als leider zal worden. De 19-jarige student volgt de richting Fysica en Sterrenkunde aan de Universiteit van Gent en vervult naast zijn studies en de KSA ook zijn passie voor de sterren in de sterrenwacht van Gent. Ook dit jaar zal deze leider weer elke twee weken zijn hoofd kunnen vrijmaken door zonder remmen te kunnen ravotten op het vertrouwde gras in Poeke.