Zoals u aan de stijgende temperatuur wel kan merken, wordt het alweer zomer! Ook dit jaar nemen we onze leden graag mee op het paradepaardje van het werkjaar, het enige echte zomerkamp van KSA Lotenhulle-Poeke Jongens. Een onvergetelijke week vol avontuur, plezier en in tenten slapen. U hoeven we waarschijnlijk niet meer te overtuigen om uw zoon in te schrijven, maar graag geven we nog wat praktische informatie mee.

Waar?

Dit jaar zullen we afreizen naar de Scouts van Peutie. Peutie is een klein en rustig dorp dat net boven Zaventem ligt. De kampplaats van dit jaar is enorm gunstig gelegen, het lokaal bevindt zich wat afgezonderd tegenover het centrum van Peutie. Rondom de lokalen bevinden er zich ook nog enkele sportvelden en als kers op de taart is er een enorm bos net achter het lokaal. De omgeving zal ons alvast niet kunnen teleurstellen.

Het Scoutsheem is een splinternieuw gebouw en dus perfect uitgerust voor kampen in te houden. Naast het zeer goed uitgeruste sanitair en de moderne keuken is er ook heel wat plaats voor binnenactiviteiten. Dus als het toch eens zou durven regenen tijdens ons kamp, kunnen we altijd blijven verder spelen.

Wanneer?

  • Pagadders, Joro’s, Knapen en Jonghernieuwers 7 juli t.e.m. 13 juli
  • Leeuwtjes 9 juli t.e.m. 13 juli

Hoe?

Dit jaar doen we terug beroep op de trein om veilig en wel op de kampplaats te arriveren. We zullen vertrekken vanuit het station van Aalter, om vervolgens in Brussel-Zuid over te stappen naar de IC-trein richting Vilvoorde. Van daaruit is het nog 2 kilometer stappen tot aan de kampplaats.

De jongste groep (de Leeuwtjes) zullen vertrekken op dinsdag 9 juli en zullen hetzelfde traject afleggen tot aan de kampplaats.

Inschrijven

Indien u zich wenst in te schrijven voor het zomerkamp, druk dan op onderstaande knop.

Inschrijven

Opgelet de inschrijvingen worden integraal afgesloten op zondag 23 juni!

Na het correct invullen en versturen van het inschrijvingsformulier zal u een bevestigingsmail krijgen met nog wat extra informatie.

Extra info

 Wanneer je ingeschreven bent, zorgen wij voor een kampboekje waarin alle nuttige info staat. Hierin zullen onder andere de specifieke vertrekuren meegedeeld worden, alsook de datum waarop we de bagage zullen verzamelen van de leden. De bagage van de leeuwtjes wordt dan ook verwacht, aangezien ze eveneens met de trein gaan en alles in één keer vervoerd wordt met de vrachtwagen.

Dit doen we zoals elk jaar om de treinrit te vergemakkelijken. Zo hoeven de leden niet met een grote valies op de trein te zitten, maar wordt deze met al ons kampmateriaal mee vervoerd in een grote camion.

Prijs

Voor dit avontuurlijk kamp vragen wij een democratische prijs van € 150, de prijs voor de leden van de jongste groep (de Leeuwtjes) bedraagt € 110. In deze prijs zitten alle kosten verwerkt (treinreis, verzekering, daguitstap, etc.).

Meer info over de betaling zal u ontvangen in de bevestigingsmail die u in uw mailbox mag verwachten na het inschrijven via onze website.

De voltallige leidingsgroep kijkt alvast met veel spanning uit om je te mogen verwelkomen op ons fantastische zomerkamp!