De Joro’s (vijfde en zesde leerjaar) zijn zonder twijfel de meest energieke leden, gelukkig kunnen ze op de activiteiten die energie kwijt! Ze zijn de waaghalzen van KSA, die graag in competitie treden met elkaar. In de jeugdbeweging mogen ze echt bij de groep te horen en nieuwe vrienden leren kennen.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Joro’s, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Alessio: 0479 18 74 42

De leiders van de Joro’s zijn:

Alessio Cooreman

Ja Moat dees jaar is Alessio ook weer van de partij! Hij begint aan zijn 3de jaar als leiding en ziet het zoals elk jaar weer volledig zitten!Alessio kijkt er alweer naar uit om toffe en leuke activiteiten te geven en zich te amuseren samen met de leden. Naast de ksa gaat Alessio ook voltijds gaan werken in de bouw. De handige Harry van de KSA kennen jullie dus al!! Naast de KSA en het werken in de bouw gaat Alessio ook graag eens weg met vrienden om zicht te amuseren!

Alexander Verbeken

Dit jaar is het Alexander zijn 2de jaar als leider. En natuurlijk heeft hij er weer veel zin in. Buiten de KSA is hij natuurlijk te vinden in de Colruyt het is zowat zijn 2de huis. Op school volgt hij de richting elektrische installatie technieken in het 6de jaar. Ook gaat hij 4 keer per week naar de fitness vandaar dat hij zo breed is. Hij is ook nog buiten dat allemaal een super bekende vlogger.

Michael Ally

Voor het achtste jaar op rij zal Michael, François voor de vrienden, het beste van zichzelf geven als KSA-leider. Deze advocaat in spé studeert dit jaar af als Master in de Rechten aan de UGent. Maak jullie alvast klaar voor een jaar vol ravotten, amusement en vertier!

Mauro Van Belleghem

Een nieuw werkjaar starten we met nieuwe leiding. Mauro is een vaste waarde bij de KSA, maar dit wordt zijn eerste jaar als leider. Hij is 16 jaar, zit in het 5de middelbaar en studeert elektrische technieken aan het VTI Tielt. Hij kijkt er naar uit om alle nieuwe en vaste leden de leuke activiteiten van KSA te leren kennen.