De Joro’s (vierde, vijfde en zesde leerjaar) zijn zonder twijfel de meest energieke leden, gelukkig kunnen ze op de activiteiten die energie kwijt! Ze zijn de waaghalzen van KSA, die graag in competitie treden met elkaar. In de jeugdbeweging mogen ze echt bij de groep te horen en nieuwe vrienden leren kennen.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Joro’s, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Brecht: 0488 90 95 41

De leiders van de Joro’s zijn:

Seppe Van Der Sichel

Helaba! Seppe kijkt met vol enthousiasme uit naar het nieuwe werkjaar! Met zijn vier jaar ervaring als leider en tien jaar als lid, weet hij als geen ander welke activiteiten leuk zijn. Seppe haalt tijdens de activiteiten de meeste voldoening uit lachende en uiteraard kapotgeravotte leden. Naast KSA begint hij in september aan zijn derde bachelor Industrieel Ingenieur Bouwkunde aan de KU Leuven in Gent. Ook zal hij samen met Robin de zaken achter de schermen wat regelen als hoofdleider.

Brecht Van Hoecke

Brecht begint aan zijn vijfde leidingsjaar met veel enthousiasme en enorm veel goesting. Hij staat op het punt om aan zijn derde jaar Industrieel Ingenieur te starten aan de KU Leuven. De KSA is een plaats waar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil ervoor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast ontzettend veel zin in!

Zeger De Gussem

Zeger is een nieuw gezicht in de leidingsgroep, maar geen nieuw gezicht in de KSA. Hij is al 10 jaar lid in de KSA en heeft de leukste activiteiten onthouden. Het is misschien zijn eerste jaar als leider maar hij weet goed hoe je de leden moet amuseren. Zeger start in het 5de middelbaar en volgt WeW8 op De Bron in Tielt. Naast de KSA, kan je hem vinden in de tennisballen in Ruiselede. Hij kijkt al vast uit naar het volgende kamp.