De Joro’s (vijfde en zesde leerjaar) zijn zonder twijfel de meest energieke leden, gelukkig kunnen ze op de activiteiten die energie kwijt! Ze zijn de waaghalzen van KSA, die graag in competitie treden met elkaar. In de jeugdbeweging mogen ze echt bij de groep te horen en nieuwe vrienden leren kennen.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Joro’s, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Niek: 0491 55 19 85

De leiders van de Joro’s zijn:

Niek Pauwels

In het nieuwe werkjaar en met weer heel veel zin, begint ook Niek aan zijn vijfde jaar als leiding bij de KSA. Tijdens het jaar vind je hem ook aan de UGent in zijn derde jaar Fysica en Sterrenkunde, maar als hij tussen de boeken door eens buiten komt kun je hem vooral herkennen aan zijn vertrouwde pet. KSA is voor Niek vooral de beste plaats om te ravotten. Naast de KSA is hij ook lid van de Sterrenwacht te Gent.

Louis Verstuyft

Woppa, een nieuw werkjaar voor de deur en dat kan niet zonder Louis. Hij start nu zijn 3de jaar als leider en doet dit met enorme trots. Louis is vorig schooljaar afgestudeerd aan het V.T.I. Deinze en start het nieuwe schooljaar aan de HoGent, daar zal hij de richting netwerkbeheer volgen. Dit jaar zal je weer kunnen rekenen op unieke en toffe activiteiten bij Louis.

Alexander Verbeken

Al 10 jaar zit Alexander in de KSA, maar dit jaar is het zijn eerste jaar als leiding. Hij heeft hier superveel zin in en zal zijn uiterste best doen om zijn leden een even toffe tijd te beleven, zoals hij die heeft gehad. Alexander begint dit jaar aan zijn 5de jaar elektrische technieken in EmmaĆ¼s.