De jongste leden van onze beweging noemen we de Leeuwtjes (derde kleuterklas, eerste leerjaar en tweede leerjaar). KSA betekent voor hen spelen, spelen en nog eens spelen. Ze kunnen dan rekenen op talloze activiteiten waarbij ze naar believen kunnen ravotten in het Poekebos.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwtjes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Robin: 0471 09 73 66

De leiders van de Leeuwtjes zijn:

 Robin Vanhoeijen

Na 10 jaar als lid en 3 jaar als leider, start Robin dit jaar met volle goesting aan zijn 1e jaar als hoofdleider. Naast de KSA kan je hem ook terugvinden op de speelpleinwerking van Aalter of op festivals en muziekconcerten. Robin start dit jaar aan zijn 2e bachelor Biomedische Wetenschappen aan de UGent. Ravotten en spelen in het bos vindt hij het tofste aan de KSA. Ook dit jaar zullen de leden terug kunnen genieten van Robins creativiteit, enthousiamse en zijn befaamde spellen met eieren.

Ruben Vanparys

Huts! Ruben is ook weer van de partij. Deze ervaren leider heeft weer superveel zin om creatieve activiteiten in elkaar te knutselen! Buiten de KSA kan je Ruben vinden in de coca cola fabriek, de frituur, of op café. Tot snel!……………………………………………………………………………………………………

Georges Sucaet

Hij begint aan zijn 4 jaar als leiding !! Inderdaad, Georges ziet het weer helemaal zitten om de beste activiteiten geven. Georges heeft een vaste job als schilder en decoraties. Net als elk jaar zal hij ervoor zorgen dat geen enkel lid zich verveelt. EEN STER DIE JOUW NOOIT MEER VERLAAT DIE ER ALTIJD…………………………………………………………………………………………………………………………..

Berten de Gussem

Berten begint met goede moed aan zijn eerste jaar als leider. Zijn KSA-carrière reikt van de leeuwtjes tot jonghernieuwers. Buiten de KSA kan je hem vinden op de tennisvelden van Ruiselede en sinds kort is hij gestopt met waterpolo. Hij begint aan zijn 5e jaar latijn-wiskunde op De Bron in Tielt. Berten kijkt alvast uit naar het zomerkamp en is zich volop aan het opladen om zijn leden het beste van zichzelf te geven!