De jongste leden van onze beweging noemen we de Leeuwtjes (derde kleuterklas, eerste leerjaar, tweede leerjaar en derde leerjaar). KSA betekent voor hen spelen, spelen en nog eens spelen. Ze kunnen dan rekenen op talloze activiteiten waarbij ze naar believen kunnen ravotten, onder andere in Poekebos.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwtjes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Artur: 0473 49 74 57

De leiders van de Leeuwtjes zijn:

 Robin Vanhoeijen

Met een onafgebroken KSA-carrière die startte bij de Leeuwtjes in 2007, weet Robin als geen ander hoe de KSA in elkaar zit. Dit jaar zal hij, samen met Seppe, met volle goesting opnieuw de hoofdleidersrol op zich nemen. Naast de KSA kan je Robin terugvinden achter zijn bureau, op de speelpleinwerking van Aalter, op muziekconcerten of op het squashterrein. Robin start dit jaar aan zijn 3e bachelor Biomedische Wetenschappen aan UGent. Laat dat nieuwe jaar maar snel starten, want Robin heeft er ontzettend veel zin in!

Artur Roelandts

Al vijf jaar maakt Artur deel uit van de leidingsploeg en ook dit jaar kijkt hij er naar uit om activiteiten in elkaar te boksen. Daarnaast begint hij aan zijn derde jaar in de politieke wetenschappen en kun je bediend worden door hem in ‘t Koffieboontje. Als hij met niks van dergelijke zaken bezig is holt hij waarschijnlijk op het voetbalveld van WSL. Waar kijkt Artur dit jaar naar uit: opnieuw Zonde van de Fuiftijd! ………………………………………………………………………………………………….

Georges Sucaet

Hij begint aan zijn 5e jaar als leiding !! Inderdaad, Georges ziet het weer helemaal zitten om de beste activiteiten geven. Georges heeft een vaste job als schilder en decoraties. Net als elk jaar zal hij ervoor zorgen dat geen enkel lid zich verveelt. EEN STER DIE JOUW NOOIT MEER VERLAAT DIE ER ALTIJD…………………………………………………………………………………………………………………………..

Jarne Ceulenaere

Als nieuweling in de KSA begint Jarne met veel plezier en goeie moed aan het nieuwe werkjaar. Dit jaar start hij aan zijn 3e jaar handelswetenschappen aan de UGent. Naast student is hij ook professioneel voetballer bij de zondagsreserven van WSL. Daar vind je hem soms op het veld, maar meestal op de bank, bij de EHBO of in de kantine. Jarne kijkt er alvast naar uit om er een fantastisch jaar van te maken!