De jongste leden van onze beweging noemen we de Leeuwtjes (derde kleuterklas, eerste leerjaar en tweede leerjaar). KSA betekent voor hen spelen, spelen en nog eens spelen. Ze kunnen dan rekenen op talloze activiteiten waarbij ze naar believen kunnen ravotten in het Poekebos.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de leeuwtjes, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Alessio: 0479 18 74 42

De leiders van de Leeuwtjes zijn:

Alessio Cooreman

Een nieuw werkjaar staat voor de deur! Alessio kijkt er alvast naar uit, hopelijk jullie ook! Hij begint aan zijn 2de jaar als leiding en doet dit met veel enthousiasme! Alessio is afgestudeerd aan het VTI Deinze waar hij bouwtechnieken volgde. Buiten de KSA houdt hij er ook van om een leuk feestje te bouwen met vrienden! Het wordt weer een jaar met veel plezier en toffe activiteiten!

Ruben Vanparys

Huts! Ruben is ook weer van de partij. Deze ervaren leider heeft weer superveel zin om creatieve activiteiten in elkaar te knutselen! Hij wordt ook wel eens de tank van de KSA genoemd. Vandaar ook zijn rol als potige smurf afgelopen zomerkamp. Buiten de KSA houdt Ruben zich bezig met squashen, computeren en frieten eten!

Niels Dhuyvetter

Een nieuw werkjaar, dat wil ook zeggen nieuwe leiding! Niels zal er 100% voor gaan om ervoor de zorgen dat het een jaar wordt om nooit te vergeten! Niels begint dit jaar aan zijn 5de middelbaar wetenschappen-wiskunde in EmmaĆ¼s Aalter.