Zonder de leidingsgroep is er uiteraard geen KSA mogelijk. Iedereen uit de leidingsgroep is net zoals jullie nog jaren ingeschreven geweest als lid in de KSA. Ze weten dus als geen ander welke activiteiten de leden geweldig zullen vinden. Dit jaar zijn we met 12 jonge enthousiastelingen die de leden spetterende zaterdagnamiddagen zullen geven!

Robin Vanhoeijen

Met een onafgebroken KSA-carrière die startte bij de Leeuwtjes in 2007, weet Robin als geen ander hoe de KSA in elkaar zit. Dit jaar zal hij, samen met Seppe, met volle goesting opnieuw de hoofdleidersrol op zich nemen. Naast de KSA kan je Robin terugvinden achter zijn bureau, op de speelpleinwerking van Aalter, op muziekconcerten of op het squashterrein. Robin start dit jaar aan zijn 3e bachelor Biomedische Wetenschappen aan UGent. Laat dat nieuwe jaar maar snel starten, want Robin heeft er ontzettend veel zin in!

#robin4president #koek

ok

Seppe Van Der Sichel

Helaba! Seppe kijkt met vol enthousiasme uit naar het nieuwe werkjaar! Met zijn vier jaar ervaring als leider en tien jaar als lid, weet hij als geen ander welke activiteiten leuk zijn. Seppe haalt tijdens de activiteiten de meeste voldoening uit lachende en uiteraard kapotgeravotte leden. Naast KSA begint hij in september aan zijn derde bachelor Industrieel Ingenieur Bouwkunde aan de KU Leuven in Gent. Ook zal hij samen met Robin de zaken achter de schermen wat regelen als hoofdleider.

Michael Ally

Michael, François voor de echte KSA’ers, is dit jaar de oudste van de bende. Omdat hij nog een jaartje verder studeert in de richting Notariaat ziet hij het volledig zitten om nog één keer alles te geven. Als hij niet op de KSA zit kan je hem ‘s zaterdags vinden als bouwvakker of in de Leie om te zwemme!zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Georges Sucaet

Hij begint aan zijn 5e jaar als leiding!! Inderdaad, Georges ziet het weer helemaal zitten om de beste activiteiten geven. Georges heeft een vaste job als schilder en decorateur. Net als elk jaar zal hij ervoor zorgen dat geen enkel lid zich zal vervelen. EEN STER DIE JOUW NOOIT MEER VERLAAT DIE ER ALTIJD VOOR JE STAAT DIE GEEF IK DAN JOUW NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Artur Roelandts

Al vijf jaar maakt Artur deel uit van de leidingsploeg en ook dit jaar kijkt hij er naar uit om activiteiten in elkaar te boksen. Daarnaast begint hij aan zijn derde jaar in de politieke wetenschappen en kun je bediend worden door hem in ‘t Koffieboontje. Als hij met niks van dergelijke zaken bezig is holt hij waarschijnlijk op het voetbalveld van WSL. Waar kijkt Artur dit jaar naar uit: opnieuw Zonde van de Fuiftijd!

Brecht Van Hoecke

Brecht begint aan zijn vijfde leidingsjaar met veel enthousiasme en enorm veel goesting. Hij staat op het punt om aan zijn derde jaar Industrieel Ingenieur te starten aan de KU Leuven. De KSA is een plaats waar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil ervoor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast ontzettend veel zin in!

Alessio Cooreman

Voor het 4de jaar op rij start Alessio met volle moed aan het nieuwe werkjaar! Alessio kijkt er alvast heel erg naar uit! Als dagelijkse bezigheid gaat Alessio in de bouw werken je kan hem dus altijd ergens vinden tussen de bouwvakkers! In zijn vrije tijd gaat Alessio al eens graag weg met zijn vrienden om zich te amuseren! Alessio gaat voor een fantastisch werkjaar!!

Alexander Verbeken

Ja Shouffe, ook wel Alexander genoemd, is dit jaar ook weer aanwezig. Alexander begint nu aan zijn 3 jaar als leiding. Buiten de KSA kan je hem vinden op zijn moto.

heb je al onze easter eggs al gevonden?

blijven zoeken!

Berten De Gussem

Berten begint met goede moed aan zijn tweede jaar als leider. Zijn KSA carrière reikt van de leeuwtjes tot jonghernieuwers. Buiten de ksa kan je hem vinden op de tennisvelden van Ruiselede en op de skipistes. Hij begint aan zijn 6e jaar Latijn-Wiskunde op De Bron in Tielt. Berten kijkt alvast uit naar het jaarkamp en is zich volop aan het opladen om zijn leden het beste van zichzelf te geven!

Jarne Ceulenaere

Als nieuweling in de KSA begint Jarne met veel plezier en goeie moed aan het nieuwe werkjaar. Dit jaar start hij aan zijn 3e jaar handelswetenschappen aan de UGent. Naast student is hij ook professioneel voetballer bij de zondagsreserven van WSL. Daar vind je hem soms op het veld, maar meestal op de bank, bij de EHBO of in de kantine. Jarne kijkt er alvast naar uit om er een fantastisch jaar van te maken!

Zeger De Gussem

Zeger is een nieuw gezicht in de leidingsgroep, maar geen nieuw gezicht in de KSA. Hij is al 10 jaar lid in de KSA en heeft de leukste activiteiten onthouden. Het is misschien zijn eerste jaar als leider maar hij weet goed hoe je de leden moet amuseren. Zeger start in het 5de middelbaar en volgt WeW8 op De Bron in Tielt. Naast de KSA, kan je hem vinden in de tennisvelden in Ruiselede. Hij kijkt al vast uit naar het volgende kamp.

Ludo De Marlie

Een nieuw werkjaar starten we met nieuwe leiding!!! Als nieuweling in de KSA begint Ludo met veel plezier en vol enthousiasme aan het nieuwe jaar. Hij studeert Automotive management in Vives Kortrijk. Naast studeren kan je hem op zaterdag vinden bij Autocenter Luc in Lotenhulle. Op zondag kan je hem soms eens zien zitten op de bank bij de welberuchte zondagsreserven van WSL. Ludo kijkt enorm uit naar zijn 1ste jaar als leider. Hij wil graag dat de leden een fantastisch jaar tegemoet gaan en zal er dan ook alles aan doen om dit mogelijk te maken! Waar Ludo naar uitkijkt dit jaar? LETTERLIJK ALLES, LET’S GO BOYS!