Zonder de leidingsgroep is er uiteraard geen KSA mogelijk. Iedereen uit de leidingsgroep is net zoals jullie nog jaren ingeschreven geweest als lid in de KSA. Ze weten dus als geen ander welke activiteiten de leden geweldig zullen vinden.

Thomas Vandenbussche

Als je aan Thomas vraagt wat zijn tweede thuis is, heeft hij maar drie letters nodig, KSA. De tel is hij ondertussen kwijtgeraakt, maar de passie voor deze jeugdbeweging is tijdloos. Naast zijn taak als hoofdleider, gaat hij net als jullie ook nog naar school, dit jaar begint hij aan zijn 4e en laatste jaar aan de KU Leuven, als alles goed gaat zal hij volgend jaar industrieel ingenieur in de elektrotechniek zijn.Ondertussen zijn jullie het al gewoon dat Thomas geen leiding meer geeft, maar zich vooral focust op het reilen en zeilen binnen de KSA. Geen paniek, jullie zullen hem nog wel genoeg zien op activiteiten of ergens met de fiets in Lotenhulle. Voila, genoeg gelezen over Thomas, tijd om het jaar te beginnen!

Ruben Vanparys

Huts! Ruben is ook weer van de partij. Deze ervaren leider heeft weer superveel zin om creatieve activiteiten in elkaar te knutselen! Buiten de KSA kan je Ruben vinden in de coca cola fabriek, de frituur, of op café. Tot snel!


Michael Ally

Voor het achtste jaar op rij zal Michael, François voor de vrienden, het beste van zichzelf geven als KSA-leider. Deze advocaat in spé studeert dit jaar af als Master in de Rechten aan de UGent. Maak jullie alvast klaar voor een jaar vol ravotten, amusement en vertier!

Pieter-Jan Vandaele

Elk jaar vertelt Pieter-Jan eigenlijk hetzelfde: hij kijkt uit naar het nieuwe KSA-jaar, studeert burgerlijk ingenieur aan de UGent en is ook leider bij de jeugdsterrenwacht van Gent. Daarom eens enkele feitjes die jullie waarschijnlijk nog niet over hem wisten: zo is zijn lievelingskleur bordeaux, en eet hij het allerliefst stoofvlees met spruitjes. Verder kan hij een beetje Duits, Luxemburgs en Italiaans spreken, en tenslotte is zijn geheime talent om in toptempo een halve liter chocomelk op te drinken, dat kan hij op maar liefst 8.91s. Hij is vooral benieuwd of er een lid zijn record kan verbreken!

Robin Vanhoeijen

Na 10 jaar als lid en 3 jaar als leider, start Robin dit jaar met volle goesting aan zijn 1e jaar als hoofdleider. Naast de KSA kan je hem ook terugvinden op de speelpleinwerking van Aalter of op festivals en muziekconcerten. Robin start dit jaar aan zijn 2e bachelor Biomedische Wetenschappen aan de UGent. Ravotten en spelen in het bos vindt hij het tofste aan de KSA. Ook dit jaar zullen de leden terug kunnen genieten van Robins creativiteit, enthousiamse en zijn befaamde spellen met eieren.

Seppe Van Der Sichel

Voor de echte veteranen onder ons, weten jullie alvast wie er dit jaar ook zeker niet ontbreekt. Seppe Van Der Sichel geeft nu voor de derde keer leiding! Hij studeert industrieel ingenieur aan de KU Leuven in Gent en zal uiteraard ook niet alleen achter de boeken zitten… met zijn twaalf jaar ervaring weet hij als geen ander om er een leuk, prachtig en amusant werkjaar van te maken! Seppe kijkt er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Louis Verstuyft

Louis is dit jaar weer van de partij en vliegt er met volle goesting in. Na een mislukt jaar netwerkbeheer in de hoge school van Gent zal Louis als elektricien werken bij Verstuyft-Lanssens NV. Hopelijk zijn jullie klaar voor het nieuwe werkjaar want hij ziet het al volledig zitten! ……………………………………………………………………………… zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Georges Sucaet

Hij begint aan zijn 4 jaar als leiding !! Inderdaad, Georges ziet het weer helemaal zitten om de beste activiteiten geven. Georges heeft een vaste job als schilder en decoraties. Net als elk jaar zal hij ervoor zorgen dat geen enkel lid zich verveelt. EEN STER DIE JOUW NOOIT MEER VERLAAT DIE ER ALTIJD VOOR JE STAAT DIE GEEF IK DAN JOUW NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Artur Roelandts

Na al die jaren KSA is Artur het nog helemaal niet beu. Ook dit jaar kijkt hij er naar uit om toffe activiteiten te verzinnen en plezier te maken. Naast de KSA is Artur ook voetballer bij WSL en start hij aan zijn tweede jaar bachelor politieke wetenschappen. Als dat nog niet genoeg is kan je hem vaak in het Koffieboontje met plateau’s zien sleuren. Artur kijkt er al naar om ook dit jaar weer vele zaterdagen in Poeke door te brengen, hoe sneller hoe liever!

Brecht Van Hoecke

Brecht begint aan zijn vierde leidingsjaar met veelenthousiasme en goesting. Hij staat op het punt om aan zijn tweede jaar Industrieel Ingenieur te starten aan de KU Leuven. De KSA is een plaatswaar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil ervoor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast ontzettend veel zin in!

Alessio Cooreman

Ja Moat dees jaar is Alessio ook weer van de partij! Hij begint aan zijn 3de jaar als leiding en ziet het zoals elk jaar weer volledig zitten!Alessio kijkt er alweer naar uit om toffe en leuke activiteiten te geven en zich te amuseren samen met de leden. Naast de ksa gaat Alessio ook voltijds gaan werken in de bouw. De handige Harry van de KSA kennen jullie dus al!! Naast de KSA en het werken in de bouw gaat Alessio ook graag eens weg met vrienden om zicht te amuseren!

Alexander Verbeken

Dit jaar is het Alexander zijn 2de jaar als leider. En natuurlijk heeft hij er weer veel zin in. Buiten de KSA is hij natuurlijk te vinden in de Colruyt het is zowat zijn 2de huis. Op school volgt hij de richting elektrische installatie technieken in het 6de jaar. Ook gaat hij 4 keer per week naar de fitness vandaar dat hij zo breed is. Hij is ook nog buiten dat allemaal een super bekende vlogger.

Niels Dhuyvetter

Dit jaar start voor Niels zijn 2e jaar als leiding en eveneens zijn laatste jaar (als alles goed gaat) in Emmaüs Aalter, waar hij Wetenschappen Wiskunde studeert. Met al een topjaar leiding achter de rug heeft hij de extra ervaring om nóg harder te knallen! Niels ziet dit jaar helemaal zitten en zal er voor zorgen dat het er eentje is om nooit te vergeten.

Berten De Gussem

Berten begint met goede moed aan zijn eerste jaar als leider. Zijn KSA-carrière reikt van de leeuwtjes tot jonghernieuwers. Buiten de KSA kan je hem vinden op de tennisvelden van Ruiselede en sinds kort is hij gestopt met waterpolo. Hij begint aan zijn 5e jaar latijn-wiskunde op De Bron in Tielt. Berten kijkt alvast uit naar het zomerkamp en is zich volop aan het opladen om zijn leden het beste van zichzelf te geven!

Lukas Vanneuville

Lukas begint net zoals Berten en Mauro aan zijn eerste jaar als leiding, hier kijkt hij erg naar uit. Naast de KSA speelt hij piano en volgt hij wetenschappen-wiskunde op Emmaüs-secundair Aalter. uizyiuefysuyfzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zgegerhzgejrhgzjhegrjzhgrjhz

Mauro Van Belleghem

Een nieuw werkjaar starten we met nieuwe leiding. Mauro is een vaste waarde bij de KSA, maar dit wordt zijn eerste jaar als leider. Hij is 16 jaar, zit in het 5de middelbaar en studeert elektrische technieken aan het VTI Tielt. Hij kijkt er naar uit om alle nieuwe en vaste leden de leuke activiteiten van KSA te leren kennen.