De Pagadders zitten halfweg hun carrière op de lagere school en zijn niet langer de jongste leden van KSA. Het is een enthousiaste bende die geregeld al echt samen kan spelen. De spelletjes worden al wat complexer. Lang stilzitten is niet aan hen besteed, in onze jeugdbeweging kunnen ze bewegen en willen vanalles uitproberen wat thuis niet kan.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de pagadders, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Pieter-Jan: 0470 04 78 63

De leiders van de Pagadders zijn:

Pieter-Jan Vandaele

Met 5 jaar als leiding op de teller is Pieter-Jan ondertussen ook al een vaste waarde binnen de KSA. Deze 20-jarige leider twijfelt er niet aan dat dit jaar nog fenomenaler wordt dan alle voorgaande, want de groep waar hij leiding aan geeft bestaat stuk voor stuk uit fantastische leden! Buiten het KSA-leven begint hij aan zijn derde jaar burgerlijk ingenieur aan de UGent en is hij ook actief als leider bij de jeugdsterrenwacht van Gent.

Brecht Van Hoecke

Brecht begint aan zijn derde leidingsjaar met veel enthousiasme en goesting. Hij staat op het punt om industrieel ingenieur te gaan studeren aan de KU Leuven maar dan wel in Gent. De KSA is een plaats waar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil ervoor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast ontzettend veel zin in!