De Pagadders zitten halfweg hun carrière op de lagere school en zijn niet langer de jongste leden van KSA. Het is een enthousiaste bende die geregeld al echt samen kan spelen. De spelletjes worden al wat complexer. Lang stilzitten is niet aan hen besteed, in onze jeugdbeweging kunnen ze bewegen en willen vanalles uitproberen wat thuis niet kan.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de pagadders, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Brecht: 0488 90 95 41

De leiders van de Pagadders zijn:

Seppe Van Der Sichel

Voor de echte veteranen onder ons, weten jullie alvast wie er dit jaar ook zeker niet ontbreekt. Seppe Van Der Sichel geeft nu voor de derde keer leiding! Hij studeert industrieel ingenieur aan de KU Leuven in Gent en zal uiteraard ook niet alleen achter de boeken zitten… met zijn twaalf jaar ervaring weet hij als geen ander om er een leuk, prachtig en amusant werkjaar van te maken! Seppe kijkt er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Brecht Van Hoecke

This image has an empty alt attribute; its file name is Brecht.KSA_.jpg

Brecht begint aan zijn vierde leidingsjaar met veelenthousiasme en goesting. Hij staat op het punt om aan zijn tweede jaar Industrieel Ingenieur te starten aan de KU Leuven. De KSA is een plaatswaar school even kan vergeten worden en er kan ontspannen worden. Hij wil ervoor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast ontzettend veel zin in!

Lukas Vanneuville

Lukas begint net zoals Berten en Mauro aan zijn eerste jaar als leiding, hier kijkt hij erg naar uit. Naast de KSA speelt hij piano en volgt hij wetenschappen-wiskunde op Emmaüs-secundair Aalter. uizyiuefysuyfzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zgegerhzgejrhgzjhegrjzhgrjhz