Nog maar 7 weken en het is terug tijd voor het leukste kamp van het jaar, wat gaat de tijd toch snel. In tegenstelling tot vorig jaar zijn we nu wel al helemaal zeker dat het zomerkamp zal doorgaan, zonder enige coronabeperkingen! We hoeven dus geen bubbels meer te maken en mondmaskers te dragen wanneer we op openbare domeinen komen.

Hopelijk kijken jullie er net zoals ons opnieuw naar uit, maar vooraleer we daadwerkelijk kunnen vertrekken geven wij jullie graag wat meer praktische informatie mee.

Naar waar gaan we?

Dit jaar zullen we onze intrek nemen in de jeugdlokalen van Lubbeek, gelegen rechts naast Leuven. De kampplaats bevindt zich recht in de dorpskern van Lubbeek maar tegelijk ook naast een bebost gebied waar we ons zeker ten volle gaan kunnen uitleven.

Het gebouw is perfect uitgerust voor kampen in te organiseren. Naast een modern sanitair en een goed uitgeruste keuken is er ook heel wat plaats voor binnenactiviteiten. Indien het weer het laat afweten om buiten in tenten te slapen, kunnen we dus zeker en vast binnen terecht. Bij goed weer zitten we uiteraard meestal buiten en ook hiervoor is er meer dan voldoende ruimte. Het grote speelterrein aan de kampplaats laat ons ook toe om naast de slaaptenten ook tal van activiteiten te houden. De infrastructuur is zeker en vast al in orde.

Wanneer vertrekken?

  • Joro’s, Knapen en Jonghernieuwers                                 zondag 17 juli t.e.m. zondag 24 juli
  • Leeuwtjes                                                                         dinsdag 19 juli t.e.m. zondag 24 juli

Eén sport, transport

Om op de kampplaats te komen zullen we gebruik maken van de combinatie trein-bus. Vertrekken doen we met de trein aan het station van Aalter, vervolgens stappen we over in Gent-Sint-Pieters richting station Leuven. Van hieruit nemen we ten slotte de bus naar de kampplaats.

De jongste groep (de Leeuwtjes) vertrekken op dinsdag 19 juli en zullen hetzelfde traject afleggen tot aan de kampplaats.

Hoe inschrijven?

Na het correct invullen en versturen van het inschrijvingsformulier zal u een bevestigingsmail krijgen met nog wat extra informatie over de betaling.

Opgelet de inschrijvingen worden integraal afgesloten op zondag 26 juni!

Meer info?

Eenmaal ingeschreven voor het zomerkamp, mag u eind juni een kampboekje verwachten waarin alle info staat die we jullie maar kunnen geven. Hierin zal het kampthema meegedeeld worden, de specifieke vertrekuren, wat jullie best in de valies steken, een medische fiche…

Alsook zal in het kampboekje de datum vermeld staan wanneer we de bagage zullen verzamelen van de leden. De bagage van de leeuwtjes wordt dan ook verwacht, aangezien ze eveneens met de trein gaan en al het materiaal vervoerd wordt met de vrachtwagen. Dit doen we zoals elk jaar om de treinrit wat aangenamer te maken. Zo hoeven de leden niet met een grote valies op de trein te zitten, maar wordt deze met al ons kampmateriaal mee vervoerd in een grote vrachtwagen.

De prijs?

Voor ons zomerkamp vragen wij een democratische prijs van € 140, de prijs voor de leden van de jongste groep (de Leeuwtjes) bedraagt € 100. In deze prijs zitten alle kosten reeds verwerkt (treinreis, verzekering, daguitstap, etc.).

Meer info over de betaling zal u ontvangen in de bevestigingsmail die u krijgt na het inschrijven via onze website.

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren op een van volgende nummers of door te mailen naar ksa.lopoe@gmail.com.

  • Robin:                        0471 09 73 66
  • Seppe:                       0468 30 47 96