De jonghernieuwers zijn de oudste groep van de KSA. Voor hen is de KSA niet meer vooral de plaats om te ravotten in het bos, maar eerder ergens waar ze op hun gemak kunnen zitten met hun vrienden. Ze zijn heel wat zelfstandiger (en misschien zelfs verstandiger) dan de jongere groepen, en krijgen ook volop de vrijheid om van deze zelfstandigheid te genieten. De vraag is alleen of ze van deze vrijheid gebruik gaan maken. Eén ding is zeker: het is in de jonghernieuwers dat hechte vriendschappen gesmeed worden en dat het zeer duidelijk wordt waarom naar de KSA komen zo de moeite waard is.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Seppe’s, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Seppe: 0468 30 47 96

Hun leiders zijn:

Seppe Van Der Sichel

Voor de echte veteranen onder ons, weten jullie alvast wie er dit jaar ook zeker niet ontbreekt. Seppe Van Der Sichel geeft nu voor de derde keer leiding! Hij studeert industrieel ingenieur aan de KU Leuven in Gent en zal uiteraard ook niet alleen achter de boeken zitten… met zijn twaalf jaar ervaring weet hij als geen ander om er een leuk, prachtig en amusant werkjaar van te maken! Seppe kijkt er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Artur Roelandts

Na twee maand wachten staat Artur weer te trappelen om leiding te geven. Nu hij politieke wetenschappen gaat volgen aan de UGent zou je denken dat hij minder tijd zal hebben om toffe activiteiten in elkaar te boksen maar niks is minder waar! Verwacht je maar aan veel gelach en de superactiviteiten.