De Jonghernieuwers zijn de oudste groep van de KSA. Voor hen is de KSA niet meer vooral de plaats om te ravotten in het bos, maar eerder waar ze op hun gemak kunnen zitten met hun vrienden. Ze zijn wat zelfstandiger (en misschien zelfs verstandiger) dan de jongere groepen, en krijgen ook volop de vrijheid om van deze zelfstandigheid te genieten. De vraag is alleen of ze van deze vrijheid gebruik gaan maken. Eén ding is zeker: het is in de Jonghernieuwers dat hechte vriendschappen gesmeed worden en dat het zeer duidelijk wordt waarom naar de KSA komen zo de moeite waard is.

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Jonghernieuwers, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Michael: 0472 96 51 16

Hun leiders zijn:

Michael Ally

Michael, François voor de echte KSA’ers, is dit jaar de oudste van de bende. Omdat hij nog een jaartje verder studeert in de richting Notariaat ziet hij het volledig zitten om nog één keer alles te geven. Als hij niet op de KSA zit kan je hem ‘s zaterdags vinden als bouwvakker of in de Leie om te zwemme!

ssssssssssssssssssssssssssss

Alessio Cooreman

Voor het 4de jaar op rij start Alessio met volle moed aan het nieuwe werkjaar! Alessio kijkt er alvast heel erg naar uit! Als dagelijkse bezigheid gaat Alessio in de bouw werken je kan hem dus altijd ergens vinden tussen de bouwvakkers! In zijn vrije tijd gaat Alessio al eens graag weg met zijn vrienden om zich te amuseren! Alessio gaat voor een fantastisch werkjaar!!