Zonder de leidingsgroep is er uiteraard geen KSA mogelijk. De meeste leiders zijn net zoals jullie nog jaren lid geweest. Ze weten dus als geen ander welke activiteiten de leden geweldig zullen vinden

Robin Vanhoeijen – hoofdleider

Robin start met enorm veel goesting aan zijn 16e KSA-jaar! Ondertussen kennen jullie hem als hoofdleider, en deze functie zal hij dit jaar terug samen met Seppe en nieuwkomer Berten op zich nemen. Buiten de KSA is Robin ook student aan de UGent, waar hij zal starten aan zijn Master Biomedische Wetenschappen in de ‘weefselengineering en regeneratieve geneeskunde’. Tussen het studeren en de KSA door, kan je Robin voornamelijk terugvinden op muziekconcerten, op een feestje, op het squashterrein of achter zijn schetsboeken. Ondertussen is het geen geheim meer dat Robin zijn lievelingsdier een leeuw is, benieuwd dus aan welke groep hij dit jaar leiding zal geven! Robin belooft alvast om er opnieuw een superdupermegafantastischleuk jaar van te maken en zich voor 1000% te smijten!!

Seppe Van Der Sichel – hoofdleider

Gegroet jongemanskerels! Na een onafgebroken KSA-carrière van 15 jaar heeft Seppe ferme goesting om er dit jaar opnieuw een jaartje bij te doen. Seppe zal zoals afgelopen twee jaren wat zaken regelen achter de schermen voor onze KSA, samen met Robin en nieuwkomer Berten. Als er wat tijd overblijft, durft Seppe al eens achter zijn bureau te kruipen. Deze 21-jarige leider vat namelijk zijn laaste jaar als student Industrieel Ingenieur bouwkunde aan de KU Leuven in Gent aan. Seppe twijfelt er niet aan dat dit werkjaar nog een fenomenaler werkjaar wordt dan vorig jaar. De knotsgekke activiteiten van hem vliegen jullie kant op, maar voor welke groep dat is, ontdekken jullie op de startactiviteit!

Berten De Gussem – hoofdleider

Berten begint met goede moed aan zijn derde jaar als leider en eerste jaar als hoofdleider. Zijn KSA-carrière reikt van de Leeuwtjes tot Jonghernieuwers. Buiten de KSA kan je hem vinden op de tennisvelden van Ruiselede of op een terras om iets te drinken met zijn vrienden. Hij begint aan zijn eerste jaar Diergeneeskunde in Gent. Berten kijkt alvast uit naar het kamp en is zich volop aan het opladen om zijn leden het beste van zichzelf te geven!

Georges Sucaet

Yooo de mannen!!! Na 15 jaar KSA is Georges nog steeds met vol enthousiasme klaar om de beste activiteiten ooit in elkaar te knutselen!! Georges ziet KSA als een uitlaatklep in zijn vrije tijd. Hij vindt het dan ook belangrijk dat iedereen zich voor 100% amuseert en zich vermaakt in de groep!! Naast KSA kan je Georges vinden op zijn werk als schilder en decorateur. Hij kan jullie nu al beloven dat het weer een top jaar gaat worden net als de andere jaren :))

Brecht Van Hoecke

Brecht begint aan zijn zesde leidingsjaar met nog altijd evenveel enthousiasme en goesting als in zijn eerste. Hij staat op het punt om aan zijn laatste jaar Industrieel Ingenieur te starten aan de KU Leuven. De KSA is een plaats waar school even kan vergeten worden en we kunnen ontspannen. Hij wil ervoor zorgen dat de leden een spetterend jaar beleven en heeft daar alvast ontzettend veel zin in!

Jarne Ceulenaere

Net als vorig jaar begint Jarne met goeie moed aan zijn 2e jaar als leider! Dit jaar start hij aan zijn 4e en laatste jaar Handelswetenschappen aan de UGent. Meestal vind je Jarne dan ook achter zijn boeken, maar in zijn vrije tijd kan je hem ook zien op de voetbalterreinen van WSL, in de fitness of op café om iets te drinken met zijn vrienden. Jarne kijkt er alvast naar uit om er net als vorig jaar een fantastisch werkjaar van te maken!

Ludo De Marlie

Ludo begint aan zijn 2e jaar als leiding met enorm veel enthousiasme. Na zijn eerste jaar kan Ludo niet wachten om de eerste activiteit te starten. Hij studeert Automotive management in Vives te Kortrijk. Naast studeren kan je hem vinden bij Autocenter Luc in Lotenhulle en op zondag kan je hem soms eens zien zitten op de bank bij de welberuchte zondagsreserven van WSL. Ludo kijkt enorm uit om samen met zijn medeleiding er een spetterend jaar van te maken. Hij wil graag dat de leden een fantastisch jaar tegemoet gaan en zal er dan ook alles aan doen om dit mogelijk te maken! Aan welke groep zou Ludo dit jaar leiding geven? Voor jou een vraag, voor hem een weet. Waar Ludo naar uitkijkt dit jaar: Kamp en ZvdF 2023!

Alexander Verbeken

Alexander begint dit jaar aan zijn 4e jaar als leider. Hij heeft er weer ontzettend veel zin in om zich er volop voor in te zetten, en toffe activiteiten voor te bereiden. Buiten de KSA doet hij aan freestyle riding met zijn moto. Wat zijn plannen zijn met school is nog steeds een raadsel. Hij kijkt alvast heel hard uit naar de leuke momenten.

Zeger De Gussem

Zeger zit al 11 jaar in de KSA en start zijn 2e jaar leiding. Hij is nog lang niet van plan om te stoppen. Zeger volgt Wetenschappen-wiskunde 8 uur in De Bron Tielt en droomt ervan om astrofysica te studeren. Naast de KSA geeft hij les aan kinderen op de tennisvelden in Ruiselede. Hij speelt ook tafeltennis in Aalter.

Tristan Huygelier

Tristan is een nieuw gezicht in de leidingsgroep maar geen nieuw gezicht binnen onze KSA. Hij is al tien jaar lid in de KSA dus heeft hij de leuke activiteiten wel onthouden. Tristan start in het vijfde middelbaar en volgt AT in VTI Deinze. Naast de KSA kun je hem ook vinden achter zijn PlayStation. Hij kijkt alvast uit naar het komend jaar.

Maurice Plasschaert

Maurice is een nieuw gezicht in de KSA-leidingsploeg. Hij gaat al zo een 10 jaar naar de KSA, van zijn kleins af aan dus. Hij volgt Wetenschappen-moderne talen in Sint Hendrik in Deinze. Hij houdt zich bezig met basket te spelen en soms eens te spelen op de PlayStation. Hij heeft er al heel veel zin in om volgend jaar activiteiten voor jullie te voorbereiden.

Gilles Rodts

Gilles begint met veel enthousiasme aan zijn eerste jaar als leiding. Naast de KSA kan je hem vinden bij de volleybal in Aalter, of aan het café in Poeke. Hij begint aan zijn vijfde jaar Latijn-Wiskunde in Emmaüs Aalter. Hij heeft er alvast heel veel zin in en kan niet wachten om leiding te geven!