Zonder de leidingsgroep is er uiteraard geen KSA mogelijk. De meeste leiders zijn net zoals jullie nog jaren lid geweest. Ze weten dus als geen ander welke activiteiten de leden geweldig zullen vinden

Berten De Gussem – hoofdleider

Berten begint met goede moed aan zijn vierde jaar als leider en tweede jaar als hoofdleider. Zijn KSA-carrière reikt van de leeuwtjes tot jonghernieuwers. Buiten de KSA kan je hem vinden op de tennisvelden van Ruiselede of op een terras om iets te drinken met zijn vrienden. Hij begint aan zijn tweede jaar Diergeneeskunde in Gent. Berten kijkt alvast uit naar het kamp en is zich volop aan het opladen om zijn leden het beste van zichzelf te geven!

Jarne Ceulenaere – hoofdleider

Jarne begint met volle goesting aan zijn 3e jaar als leider! Dit jaar gaat hij een extra uitdaging aan door deel uit te maken van het hoofdleidersteam. Hij start aan zijn laatste jaar Handelswetenschappen aan de UGent. Meestal vind je Jarne dan ook achter zijn boeken, maar in zijn vrije tijd kan je hem ook zien op de voetbalterreinen van WSL of op café om iets te drinken met zijn vrienden. Hij kijkt er alvast naar uit om er terug een fantastisch werkjaar van te maken!

Alexander Verbeken – hoofdleider

Alexander begint dit jaar aan zijn 15e jaar in de KSA, waarvan nu zijn 5e jaar als leider en zijn 1e jaar als hoofdleider. Buiten de KSA kan je Alexander vooral vinden op zijn motto of op een terrasje met zijn vrienden. Hij begint dit jaar met werken als elektricien. Alexander is er helemaal klaar voor om dit nieuwe KSA-jaar superveel goeie herinneringen te maken voor zowel de leden als voor de leiders. Hij heeft er superveel zin in!

Zeger De Gussem

Zeger heeft al 12 jaar KSA achter de rug. Met 2 jaar ervaring als leiding weet hij hoe de beste activiteiten in elkaar zitten. Hij zal beginnen aan zijn 1e jaar Fysica en Sterrenkunde aan de UGent. De leden zullen veel bijleren met de interessante weetjes en lachen met zijn moppen. Hij kan niet wachten tot de eerste zaterdagnamiddag en het kamp!

Tristan Huygelier

Tristan start aan zijn 2e jaar als leider! Door zijn 10 jaar ervaring als lid, kent hij als geen ander de leukste activiteiten. Tristan start in het zesde middelbaar en volgt autotechnieken in VTI Deinze. Naast de KSA kun je hem ook vinden op zijn brommer. Hij kijkt alvast uit naar het komende werkjaar.

Maurice Plasschaert

Maurice gaat van start in zijn 2e jaar in de leidingsgroep. Hij zit al 11 jaar in de KSA en heeft veel zin om ook dit jaar leuke activiteiten te geven. Hij start in het 6e middelbaar en volgt wetenschappen – moderne talen in Sint-Hendrik in Deinze. Hij heeft veel zin in het komende jaar! Tot dan!

Gilles Rodts

Gilles is super enthousiast om aan zijn 2e jaar als leiding te beginnen. Hij is momenteel bezig aan zijn studies Latijn-Wiskunde aan Emmaüs Aalter in het 6e middelbaar. Hij kan niet wachten om samen met zijn medeleden aan een nieuw avontuur te beginnen. Ze zullen ongetwijfeld weer fantastische momenten beleven, nieuwe vrienden maken en veel plezier hebben.

Remi Sucaet

Remi begint aan zijn eerste jaar als leider. Na een jaar pauze is hij er weer voor veel avonturen en plezier. Hij zit nu in zijn 5e jaar elektriciteit. Remi hield van zijn tijd als lid en wil het leiderschap niet missen. Hij kan niet wachten om activiteiten, kamp en nog veel andere leuke dingen voor te bereiden. Hij is altijd terug te vinden tussen de koeien van zijn pa.

Arthur De Vlieger

Arthur begint aan zijn eerste jaar leiding. Na vele jaren als lid is hij nu eindelijk leider. Hij heeft enorm veel zin om samen met de leden er een leuk jaar van te maken. In het weekend kan je hem vinden op het voetbalveld in Lotenhulle, als speler of als trainer van de U7. Hij heeft zeker en vast al veel zin om dit jaar leiding te geven! Tot op de KSA!

Seppe De Neve

Seppe begint aan zijn eerste jaar als leiding, na enkele jaren pauze heeft hij toch weer beslist om zijn KSA-carrière nieuw leven in te blazen. Hij zit nu in zijn laatste jaar HVAC-technieken aan de HoGent. Seppe zijn voetbalcarrière is helaas geëindigd, maar hij is wel nog terug te vinden op het terras met zijn vrienden. Hij ziet het al volledig zitten om er een topjaar van te maken!

Tim Verleysen

Tim begint aan zijn eerste leidingsjaar. Na een grote pauze in zijn KSA-carrière begon het toch terug te kriebelen om in KSA Lotenhulle-Poeke te komen. Hij zit nu in zijn 3de jaar elektromechanica aan de HoGent. Tim is ook terug te vinden op de judomat in Aalter. Hij heeft alvast veel zin in het komende jaar!