Na hun ervaring als Leeuwtjes en Joro’s is het nu tijd voor verandering. Nu horen ze bij de oudere groepen van de KSA. Niet enkel op school zijn er grote veranderingen, maar ook binnen de KSA maken ze kennis met allerlei nieuwe activiteiten. Zo is er een tweedaagse op kamp, de moeilijkheid om een eigen slaapplaats te zoeken, mogen ze al eens leren samenwerken, allerlei andere top activiteiten, … Genoeg activiteiten om een heel jaar bezig te zijn!

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Knapen, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Berten: 0485 33 23 80

De leiders van de Knapen zijn:

Berten De Gussem

Berten begint met goede moed aan zijn tweede jaar als leider. Zijn KSA carrière reikt van de leeuwtjes tot jonghernieuwers. Buiten de ksa kan je hem vinden op de tennisvelden van Ruiselede en op de skipistes. Hij begint aan zijn 6e jaar Latijn-Wiskunde op De Bron in Tielt. Berten kijkt alvast uit naar het jaarkamp en is zich volop aan het opladen om zijn leden het beste van zichzelf te geven!

Alexander Verbeken

Ja Shouffe, ook wel Alexander genoemd, is dit jaar ook weer aanwezig. Alexander begint nu aan zijn 3 jaar als leiding. Buiten de KSA kan je hem vinden op zijn moto.

ok

ok

Ludo De Marlie

Een nieuw werkjaar starten we met nieuwe leiding!!! Als nieuweling in de KSA begint Ludo met veel plezier en vol enthousiasme aan het nieuwe jaar. Hij studeert Automotive management in Vives Kortrijk. Naast studeren kan je hem op zaterdag vinden bij Autocenter Luc in Lotenhulle. Op zondag kan je hem soms eens zien zitten op de bank bij de welberuchte zondagsreserven van WSL. Ludo kijkt enorm uit naar zijn 1ste jaar als leider. Hij wil graag dat de leden een fantastisch jaar tegemoet gaan en zal er dan ook alles aan doen om dit mogelijk te maken! Waar Ludo naar uitkijkt dit jaar? LETTERLIJK ALLES, LET’S GO BOYS!