Nadat ze twee jaar joro zijn geweest is het nu tijd voor verandering. Nu horen ze bij de oudere groepen van de KSA. Niet enkel op school zijn er grote veranderingen, nu ze in het middelbaar zitten, maar ook binnen de KSA maken ze kennis met allerlei nieuwe en veel plezantere activiteiten dan voordien. Zo is er een tweedaagse op kamp, de moeilijkheid om een eigen slaapplaats te zoeken, mogen ze al eens leren samenwerken, allerlei andere zotte activiteiten, … Genoeg activiteiten dus om een heel jaar bezig te zijn!

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Knapen, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Robin: 0471 09 73 66

De leiders van de Knapen zijn:

Robin Vanhoeijen

Ook dit jaar zal Robin Vanhoeijen terug van de partij zijn. Hij staat er al vanaf zijn 6 jaar en blijft met passie verder doen. Dit jaar zal hij met volle moed starten aan zijn derde jaar als leiding. Robin studeert biomedische wetenschappen aan de UGent. Naast de KSA doet Robin aan karate en zet hij zich in voor het jeugdwerk bij de gemeente. Bereid jullie maar voor op een spetterend jaar!

Michael Ally

KSA’ers noemen hem soms wel eens François, al heet deze ervaren leider eigenlijk Michael. Na enkele jaren bij KSA Vinkt koos hij gelukkig toch voor KSA Poekenulle. Als Michael niet op de KSA is vind je hem waarschijnlijk achter zijn bureau als student Rechten of in de gemeenteraad als politicus. Poeke vindt hij het allermooiste dorp, al krijgt Lotenhulle ook een eervolle vermelding.
En, kon jij de tip vinden en raden aan welke groep Michael dit jaar leiding geeft? Niet getreurd, op de startactiviteit kom je het alleszins nog te weten!

Georges Sucaet

Het is weer zo ver! Een nieuw werkjaar vol met leuke activiteiten, nieuwe leden en nieuwe leiding. Voor het derde jaar op rij is Georges er weer bij als leider. Zelf is hij 8 jaar lid geweest. Vol enthousiasme zal hij er weer invliegen! Georges is dit jaar afgestudeerd als schilder/decorateur. Hij is uniek in het schilderen van zijn onderbroek. Zijn kamer is altijd een decoratief plaatje. Je zal dit jaar weer kunnen genieten van de leukste activiteiten. Weer een jaar om nooit meer te vergeten!