Nadat ze twee jaar joro zijn geweest is het nu tijd voor verandering. Nu horen ze bij de oudere groepen van de KSA. Niet enkel op school zijn er grote veranderingen, nu ze in het middelbaar zitten, maar ook binnen de KSA maken ze kennis met allerlei nieuwe en veel plezantere activiteiten dan voordien. Zo is er een tweedaagse op kamp, de moeilijkheid om een eigen slaapplaats te zoeken, mogen ze al eens leren samenwerken, allerlei andere zotte activiteiten, … Genoeg activiteiten dus om een heel jaar bezig te zijn!

Hebt u specifieke vragen voor de leiding van de Knapen, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun groepsverantwoordelijke Artur: 0473 49 74 57

De leiders van de Knapen zijn:

Artur Roelandts

Na al die jaren KSA is Artur het nog helemaal niet beu. Ook dit jaar kijkt hij er naar uit om toffe activiteiten te verzinnen en plezier te maken. Naast de KSA is Artur ook voetballer bij WSL en start hij aan zijn tweede jaar bachelor politieke wetenschappen. Als dat nog niet genoeg is kan je hem vaak in het Koffieboontje met plateau’s zien sleuren. Artur kijkt er al naar om ook dit jaar weer vele zaterdagen in Poeke door te brengen, hoe sneller hoe liever!

Pieter-Jan Vandaele

Elk jaar vertelt Pieter-Jan eigenlijk hetzelfde: hij kijkt uit naar het nieuwe KSA-jaar, studeert burgerlijk ingenieur aan de UGent en is ook leider bij de jeugdsterrenwacht van Gent. Daarom eens enkele feitjes die jullie waarschijnlijk nog niet over hem wisten: zo is zijn lievelingskleur bordeaux, en eet hij het allerliefst stoofvlees met spruitjes. Verder kan hij een beetje Duits, Luxemburgs en Italiaans spreken, en tenslotte is zijn geheime talent om in toptempo een halve liter chocomelk op te drinken, dat kan hij op maar liefst 8.91s. Hij is vooral benieuwd of er een lid zijn record kan verbreken!

Niels Dhuyvetter

Dit jaar start voor Niels zijn 2e jaar als leiding en eveneens zijn laatste jaar (als alles goed gaat) in Emmaüs Aalter, waar hij Wetenschappen Wiskunde studeert. Met al een topjaar leiding achter de rug heeft hij de extra ervaring om nóg harder te knallen! Niels ziet dit jaar helemaal zitten en zal er voor zorgen dat het er eentje is om nooit te vergeten.

Louis Verstuyft

Louis is dit jaar weer van de partij en vliegt er met volle goesting in. Na een mislukt jaar netwerkbeheer in de hoge school van Gent zal Louis als elektricien werken bij Verstuyft-Lanssens NV. Hopelijk zijn jullie klaar voor het nieuwe werkjaar want hij ziet het al volledig zitten! ……………………………………………………………………………… zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz